Over ons

PB Catering & Evenementen is een team van ervaren en goed opgeleide mensen binnen de Horeca en Evenementenorganisatie. We werken in wisselende teams, omdat een aantal collega’s dit naast het dagelijks werk doet. Uiteraard werken wij met en volgens het HACCP certificaat Graag stellen wij onszelf aan u voor.

Philip

Philip Beekman, oprichter en eigenaar van PB Catering & Evenementen, heeft ruim 30 jaar ervaring met koken op locatie, cateren en het organiseren van (grote) evenementen en feesten. Hierbij kunt u denken aan het organiseren van de Landmachtdagen, van oldtimerevenementen, bedrijfsfeesten, clubevenementen, familieweekenden en veteranendagen. Kortom, u kunt het niet zo gek bedenken of hij heeft er ervaring mee. Daardoor is hij in staat u voor elk feest te ontzorgen en het voor u een onvergetelijk evenement te maken.

Jacques

Jacques is de zoon van Philip, hij heeft zijn vader met grote regelmaat meegeholpen met cateringklussen, bovendien heeft hij zelf ruime ervaring opgedaan in de horeca tijdens zijn schoolperiode.

Laura

Laura is onze specialist in het maken van de heerlijkste salades en het opmaken van de buffetten waarbij de puntjes op de i worden gezet en iedereen zijn eten op een leuke en vooral gastvrije manier ontvangt.

Ferry

Ferry is onze specialist op de militaire veldkeuken, waar hij in Irak lange tijd op heeft gekookt voor vele honderden militairen op uitzending.